Op verkenning in … HELMOND

Ne mens kan soms vreemde dingen doen op een kinderloze grijze namiddag. De landkaart van de Benelux op tafel leggen (lang naar moeten zoeken), een touwtje, een potlood, en dan een cirkel trekken van alles wat binnen de 45 minuten rijden valt … En wat ligt er net op het randje: HELMOND. De GPS gaf me bij vertrek al direct gelijk: 45 minuten. Maar bij het binnenrijden van het voorstedelijke Eindhoven bleek al snel dat een update van mijn digitale assistentie broodnodig is, want hoe ik ook mijn best deed met de zwarte Beetle, de groene Golf wilde niet meewerken zodat we al snel de tijd zagen oplopen terwijl we stilstonden voor de 47 rode lichten … en in Helmond … daar was het al even grijs als in Pelt …

Meer foto’s: https://tinyurl.com/eengrijzenamiddaginHelmond

Scroll Up