RugbyClub9 Heusden-Zolder – Curtrycke Queens

Hoe leuk voor de Limburgse fanclub van de Curtrycke Queens … Limburg moest niet naar de Vlaanders, de Vlaanders kwam naar Limburg, en dit voor het duel tussen de 2e in het klassement (de Queens) tegen de voorlaatsten (RugbyClub9). Daar aangekomen meenden we ons daar als fotograaf al direct in de minderheid, want langs de kant van de thuisploeg stonden er wel 10 fotografen. Die bleken van een fotoclub uit Maasmechelen te zijn, ons principe ‘hoe meer fotografen hoe leuker’ indachtiger, werd de wedstrijd om 15u op gang getrapt. Helaas voor de Queens was het de thuisploeg die de touwtjes al snel in handen nam, zij bouwden een voorsprong uit die de Queens nooit meer zouden kunnen bedreigen. De stand op het einde: 27-7. Hopelijk maken de foto’s van de Queens wat goed, en sportief als we zijn (‘t is rugby hè) krijgen de dames van RC9 ook een fotoreeks er bij!

Fotoreeks Curtrycke Queens

Fotoreeks Rugby Club 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *